Udsalg! Mini Mikroskop Forstør

Mini Mikroskop

Mini mikroskop med LED belysning, forstørrelse 60 gange

LED-belysning og UV-lys

- 60x forstørrelse

- tilknytning til perfekt fokusering

- Størrelse: 3,7 x 3,5 x 1,9 cm

 - Vægt: 18 g

Flere detaljer

85,00 kr

Yderligere information

Hvornår skal jeg høste cannabis


Hvis du vil vide det helt præcist, er du nødt til at anskaffe dig et mini microskop. Det skal være af en rimeligt god kvalitet, 60x forstørrelse er optimalt.

mini microskop

Under blomstringen udvikler cannabis planten en masse harpiks, der ofte får planten til at se helt hvid ud?
Denne harpiks er hvor du finder langt hovedparten af THC indholdet i planterne, og det er denne harpiks du skal undersøge nærmere med din lup/forstørrelsesglas.
Der sker nemlig det, at denne harpiks ændrer farve efterhånden som planten modnes, og derfor kan du - ved at kigge grundigt efter - finde det helt 100% sikre tidspunkt at høste på:


Herover: Nærbilleder af harpiks. 


Hvornår er de klar ? :

I starten er harpiksen helt gennemsigtig og klar, men efterhånden som planten modnes får den en mere hvidgullig eller mælkeagtig farve, og til sidst ender den med nærmest at have samme farve som brunligt rav. - Enkelte sorter (f. eks blueberry) kan have en mere mørkeblå farve til sidst, men i det store hele gennemlever harpiksen på de fleste planter denne udvikling : 


Hvorfor er det så vigtigt?

Jo, plantens psykoaktive egenskaber er ganske forskellige, afhængig af hvor længe harpiksen har fået lov til at modnes. Den samme plante kan således opleves helt afgørende forskelligt at ryge, alt afhængig af om den blev høstet på det rigtige tidspunkt eller ej.

Generelt kan det siges, at jo længere tid harpiksen får lov at modnes, desto mere potent bliver det færdige produkt. Og jo større indhold af de forskellige cannabinoider vil der være.
Dette kan du selvfølgeligt bruge til at sammenligne med hvilken type røg du foretrækker.

Høstes planten mens harpiksen er helt klar, vil oplevelsen af at ryge planten som regel være temmelig mild, opfriskende og meget lidt fysisk (dvs. ikke så trættende/sløvende). Dette skyldes formodentligt at meget lidt af THCen er degeneret til CBD, CBN og andre cannabinoider.

- Men du skal ikke høste for tidligt. Gør du det, vil indholdet af THC i det hele taget nemlig være for lavt, og så får du jo ikke så meget ud af det hele.


1)klar 2)mælkehvid/gullig 3)rødbrun


Herover: Farveskift fra klar til hvidlig til brun.

Kunder, der købte denne vare, købte også